05 - Skumle tenner i et smil

Det er rart- men fine ting som Gud har skapt og gitt oss kan brukes til både gode og vonde ting! Se på tennene til Jonas for eksempel. Jeg har skikkelig blåmerke ennå jeg, etter at han beit meg. Men nå sitter han der og smiler så søtt, og spiser maten sin. Og slik er det også med tunga og ordene våre, armer og bein.

Og pappa sier at en av av de fineste gavene Gud har gitt, har blitt noe av det menneskene ødelegger hverandre mest med – nemlig det å bli glad i hverandre, bli kjærester, gifte seg og lage barn.

Men hva har det med de programmene jeg ser på TV’n etter skoletid å gjøre? Det må pappa forklare bedre for meg snart. Jeg har lyst til å se på de musikkvideoene som venninnene mine snakker om på skolen, jeg også.

Og de har kule klær, også. Topper.

Hva sier bibelen, tro, og hva betyr det?

Jak 3:10

Av samme munn går det ut velsignelse og forbannelse.
Mine brødre, det må ikke være slik!

 

1Tess 4:4-5

Hver av dere må vite å vinne sin egen ektefelle i hellighet og ære, ikke i lidenskapelig begjær slik som hedningene, de som ikke kjenner Gud.

Heb 13:4

La ekteskapet holdes i ære av alle, og ektesengen være usmittet! For Gud skal dømme dem som driver hor og bryter ekteskapet