21 - Leggetid

Det beste jeg vet er når mamma eller pappa har god tid til å prate med meg når jeg har lagt meg. Det er så mange tanker som dukker opp i hodet når kroppen slapper av i senga og dagen bremser farten.

Etter at vi har lest i en bok, snakker vi sammen om det som har skjedd i løpet av dagen. Og så står det alltid noe i Bibelen om det jeg har opplevd eller lurer på! Etterpå snakker vi med Jesus sammen. Takker for gode ting, spør om hjelp til vanskelige ting, ber Jesus passe på de jeg er glad i, og landet vårt.

Og i morgen er det skoledag og.. Og… og…. Z z z z z z zz

Matt 18:10

Se til at dere ikke forakter én av disse små! For jeg sier dere at deres engler i himmelen ser alltid min himmelske Fars åsyn.

1Tim 2:1-3

Framfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet.
Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser.

Ord 4:3-6

For da jeg var sønn hjemme hos min far, da jeg var liten og min mors eneste barn, da underviste han meg og sa til meg: La ditt hjerte holde fast ved mine ord! Hold mine bud, så skal du leve.
Kjøp visdom! Kjøp forstand! Glem ikke min munns ord og vend deg ikke bort fra dem! Forlat ikke visdommen, så skal den vokte deg.
Elsk den, så skal den være ditt vern