01 - Hei, her er vi!

I dag har det skjedd mange ting!

Det var ikke alt som var bare bra, men heldigvis er beina og hodet fortsatt på plass. Selv om beina er slitne og hodet er fullt. Det skal bli godt å få sove snart. Forresten, ikke si til mammaen min at jeg sa det, da tror hun bare at jeg er trøtt.

Og forresten heter jeg Sara, og er åtte år. Jeg har en bror som heter Andreas og er ti år, og som bestandig tror han vet alt. Det er han som du ser har tatt tannbørsten min, og erter meg med den.

Lillebror Jonas er 4 år, det er han som står på hodet. Av og til er han ganske kosete, andre ganger bare fryktelig plagsom.Og forresten heter jeg Sara, og er åtte år. Jeg har en bror som heter Andreas og er ti år, og som bestandig tror han vet alt. Det er han som du ser har tatt tannbørsten min, og erter meg med den.

I familien vår leser vi i Bibelen og er glad i Jesus alle sammen. 

Det synes jeg er bra! Mamma og pappa har lært oss å snakke med Jesus om alt som skjer, enten vi er lei oss eller glad for noe. 

2Tim 3:15-17

Og helt fra barndommen av kjenner du De hellige skrifter, som kan gjøre deg vis til frelse ved troen på Kristus Jesus.
Hele Skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for at Guds menneske kan være fullkomment, satt i stand til all god gjerning.

Heb 10:39

Men vi er ikke blant dem som unndrar seg og går fortapt, vi er av dem som tror til sjelens frelse.

Fil 4:4-7

Gled dere i Herren alltid! Igjen vil jeg si: Gled dere! La deres saktmodighet bli kjent av alle mennesker.
Herren er nær! Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting deres bønneemner komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk.
Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og deres tanker i Kristus Jesus